För att bibehålla en hög noggrannhet är det viktigt att genomföra regelbundna kalibreringar. På Fagerlund står vi till tjänst med kalibrering av såväl momentverktyg som kundernas egna kalibreringsutrustningar. Vi utför service, reparation och kalibrering på i stort sett alla kända fabrikat.

Om du använder mätinstrument i ditt arbete vet du säkert hur viktigt det är att de visar rätt och att du och dina kunder kan lita på vad till exempel vågen visar. När du kalibrerar ett mätinstrument får du svart på vitt om hur rätt instrumentet egentligen visar.

Vi strävar efter att alltid finnas tillgängliga för våra kunder. Du kan kontakta oss när du är i behov av rådgivning. Vi förmedlar vår kunskap så ditt momentverktyg alltid fungerar. För att kunna erbjuda korta leveranser och snabb service lagerhåller vi ett komplett reservdelssortiment för samtliga standardartiklar.

Kalibrering handlar om kvalitetssäkring och trovärdighet. I tekniska sammanhang grundas nästan alltid beslut på mätresultat i en eller annan form. Korrekta beslut förutsätter därför tillförlitliga mätresultat. Beslut som fattas på felaktiga grunder kan till exempel leda till felaktiga konstruktioner. Utan korrekta mätningar riskerar företaget lägre kvalitet, sämre konkurrensförmåga och – i slutändan – dålig lönsamhet.

atlas copco
LvsU0OBI
Stäng meny